23. januari 2019
Afgelopen weekend had ik de gelegenheid een heleboel nieuwe gear te testen, verreweg het mooiste dat ik gereden zijn de creaties van Mats Drougge. Stranda Snowboards.
23. januari 2019
Deze zomer heb ik met Erwin Heeres een aantal dagen over de ISSW in Innsbruck gelopen. Heel veel interessante dingen gehoord en gezien, en vooral leuk om met gelijkgestemden te praten over de laatste inzichten. Het idee was om er een blog over te schrijven om jullie de laatste ontwikkelingen op het gebied van snow safety te laten horen. Maar mijn conclusie na twee dagen was eigenlijk dat er al meer dan voldoende theorien, methodes, en onderzoeken zijn. Natuurlijk is onderzoek en data heel nutti

DISCLAIMER:

Splitboarden en touren is gevaarlijk! Buiten de gemarkeerde skipistes is er meer kans op verwondingen en ongelukken, en minder reddingsmogelijkheden en medische hulp. Deelnemers worden geacht zich zelf adequaat voor te bereiden en zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gedrag, routekeuze en de risico's die dit met zich mee brengt.