Hut/Lodge 19-21 maart 2020

ALLEEN VOOR DEELNEMERS SPLITFEST 2020

Twee nachten in een hut/lodge voor max 24 personen in 10 slaapkamers, een grote eetkamer,  keuken met 2 fornuizen, koelkasten vaatwasser wifi en alles. Grote woonkamer waar we met z'n allen kunnen zitten met uitzicht op de *****vallei. We hebben de hele hut voor onszelf. 

Een van de mooiste plekken in Noorwegen waar ik geweest ben.  Echt een comfortabele maar betaalbare lodge die perfect is voor onze groep. 

Naast de grote woonkamer zijn er twee kleinere woonkamers op de tweede verdieping, met een fantastisch uitzicht over de bergen en de vallei. 

Touren direct achter de hut en rondom in de omgeving.  

Kamperen of in de camper slapen nabij de hut is niet toegestaan. Koken doen we dan gezamelijk, het is in de winter een ruim half uur rijden naar het dorp. 

€ 68,00

  • Beperkt beschikbaar

Splitfest Noorwegen 15-22 maart

7 HELE DAGEN ZELFSTANDIG TOUREN OF FREERIDEN 

De details moeten we nog even afvinken, maar het Splitfest zelf is 15 tm  21 maart. Een dag eerder of later aanhaken kan natuurlijk, we zien wel. 

 

Zoals het er nu uitziet hebben we 24 plekken, dus wacht niet heel lang met boeken. "Reserveren" doen we niet aan, niet zeuren gewoon meegaan dus. 

 

Wat krijg je voor €55? Een collectable shirt en champagne om meteen te consumeren. Verder proberen we altijd wel wat leuks te regelen natuurlijk, demo's en dingen. Je regelt zelf: Vervoer naar en in Noorwegen, overnachtingen en eten. Noorwegen heeft de naam duur te zijn, maar in de praktijk valt het wel mee. We varen vermoedelijk op Larvik, dat is het goedkoopst en je bent meteen een heel eind in Noorwegen. Dit is al vanaf zo'n 200euro retour in Maart dus dat is echt cheap als je het vroeg boekt. Neem zelf zoveel eten en drank mee als mag, want dat is het duurste. Hutjes en campings zijn relatief goedkoop in de regel. Ik schat dat het in totaal niet veel duurder is dan in Zwitserland roadtrippen. 

Vragen in de app, of even mailen. 

 

 

€ 55,00

  • Uitverkocht

Huurpakket Splitboard Set

€25 per dag. Het pakket bestaat uit een splitboard, bindingen, harschijzers en vellen. De splitboard gear die je nodig hebt voor een meerdaagse toer met een gids. Desgewenst kan je er voor 15 euro extra ook telescoopstokken bij huren. (veel freeriders hebben deze al dus dit zit niet standaard in het pakket)

JE BETAALD BIJ AFHALEN 400 EURO BORG, DEZE KRIJG JE NA AFLOOP TERUG MET AFTREK VAN EVENTUELE SCHADE HERSTEL KOSTEN. IS HET BOARD TOTAL LOSS DAN BETAAL JE DE WAARDE VAN HET BOARD ZOALS JE HET MEEGEKREGEN HEBT. 

 

 

Voor meer info ga naar https://splitboardshop.nl/product/huurpakket-splitboard/

€ 25,00

  • Uitverkocht

DISCLAIMER:

Splitboarden en touren is gevaarlijk! Buiten de gemarkeerde skipistes is er meer kans op verwondingen en ongelukken, en minder reddingsmogelijkheden en medische hulp. Deelnemers worden geacht zich zelf adequaat voor te bereiden en zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gedrag, routekeuze en de risico's die dit met zich mee brengt.