5- dagen touren

5 HELE DAGEN ZELFSTANDIG TOUREN OF FREERIDEN.

De real deal. Zelfde concept als altijd, lekker zelfstandig touren met je Splitfest buddies.

 

Wat krijg je voor €25? Niet echt veel, een t-shirt en champagne basically. Dus dit is exclusief reis, accu, liftpassen enzo. Maar je kan het zo low budget houden als je zelf wilt. Er gaat vast wel wat demomateriaal mee, en als het lukt regelen we per groep een paar topokaartjes. 

 

 

 

 

€ 25,00

  • Uitverkocht

Huurpakket Splitboard Set

€25 per dag. Het pakket bestaat uit een splitboard, bindingen, harschijzers en vellen. De splitboard gear die je nodig hebt voor een meerdaagse toer met een gids. Desgewenst kan je er voor 15 euro extra ook telescoopstokken bij huren. (veel freeriders hebben deze al dus dit zit niet standaard in het pakket)

JE BETAALD BIJ AFHALEN 400 EURO BORG, DEZE KRIJG JE NA AFLOOP TERUG MET AFTREK VAN EVENTUELE SCHADE HERSTEL KOSTEN. IS HET BOARD TOTAL LOSS DAN BETAAL JE DE WAARDE VAN HET BOARD ZOALS JE HET MEEGEKREGEN HEBT. 

 

 

Voor meer info ga naar https://splitboardshop.nl/product/huurpakket-splitboard/

€ 25,00

  • Uitverkocht

DISCLAIMER:

Splitboarden en touren is gevaarlijk! Buiten de gemarkeerde skipistes is er meer kans op verwondingen en ongelukken, en minder reddingsmogelijkheden en medische hulp. Deelnemers worden geacht zich zelf adequaat voor te bereiden en zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gedrag, routekeuze en de risico's die dit met zich mee brengt.